E cigg ett alternativ till vanliga cigg

Hur gör jag när jag väljer E cigg?

Många människor just nu använder e-cig som ett alternativ till tobaks cigaretter. Enligt en forskning är tobaksrökare dubbelt så stor som att dö som icke-rökare när de fyller 65 år.

Du börjar på en resa för att gå ’rökfri’. Det kan ta dig en dag, det kan ta 100 dagar. Eller du får aldrig sluta röka helt, alla är bra. Vi är inte här för att döma. Vi är här för att hjälpa dig på väg till att bli en vaper.

Vad är en E-cigarett?

Dessa kallas personliga förångare och är tekniskt ett mycket smart alternativ till traditionella cigaretter. De flesta nybörjarsatsarna har utformats för att se ut som en vanlig cigarett, dessa kallas ”cig-a-likes”.

Skillnaden mellan att sluta röka och och övergå till vaping är att du inte behöver fatta ett beslut. Den slutgiltighet som rökare brukar känna undviks det behöver inte vara den slutliga cigaretten. Det behöver inte vara det ceremoniella cigarettpaketet som stampar. Det finns absolut inget tryck, och mer än det, ingen rädsla.

ÄR INTE Sannolik att den som röker 20-30 eller fler cigaretter per dag bör. Börja sitt äventyr med en e-cigarett med högsta nikotinnivå (24 mg) !!!
Styrkan hos e-vätskor bestäms utifrån nikotininnehållet i cigarettrök som normalt !! (Denna information visas på cigarettsidan).
Så när du vet vad styrkan kommer att vara för dig – har det varit det enda valet av e-cigarett! Den här gången är dock mängden brända cigaretter om dagen ganska viktig.

Sättet att bekämpa detta är att balansera tillfredsställelse mot användarvänlighet. Du måste välja en e-cig som du enkelt kan behålla, en e-vätska som du älskar smaken av. Och för att du verkligen gillar att vapa.

Hur fungerar e-cigaretter?

e cigg sprängskiss”Cig-a-likes” e-cigs har en tvådelad kropp, som består av ett batteri och en cartomiser. Kartomiseraren består av en inbyggd spole som fungerar som en förvärmare. Som värmer e-vätskan för att producera en ånga när du tar ett drag. Dessa batterier är laddningsbara, men de förfyllda kartomisrarna är disponibla när e-vätskan inuti går ut.

Hur slutar du röka och börja vaping?

Här hittar du några råd baserat på vår års erfarenhet av försäljning på e-cigaretter e-vätskor och tillbehör.

Du kommer inte veta vilken typ av våg du är när du först börjar. Och det är här experimentet och tålamodet kommer in. Om du köper en e-cig och det känns inte rätt. Eller fungerar inte lika bra som du förväntat prata med oss, chansen är att du inte behöver en ny e-cig. Du kanske bara behöver ändra e-vätska eller ändra hur du inhalerar.

Nu när du har grundläggande information om e-cigaretterna och du vill prova. Är det nästa steg att få händerna på ett startpaket. Men hur väljer du ett?

Fortsätt läsa för att veta det.

Innan du blir upptagen att uppleva den mycket efterlängtade träffen i dina lungor och halsar. Är det starkt rekommenderat att gå igenom ovanstående artikel och rensa koncepten. Välj ett startpaket i enlighet med dina krav. Och se till om du letar efter en baskit att börja med eller en mer avancerad. Glöm inte att dela med dig av dina erfarenheter i kommentarerna nedan!

Om du röker 15 cigaretter om dagen

Enkelt batteri (650- 900 mha) räcker för hela dagen!. Om du röker mer än 15 cigaretter rekommenderar vi dock att du köper ett extrabatteri (dubbelt startpaket). Så du kan alltid ha en tillgänglig medan den andra laddar.

Traditionella cigaretter innehåller cirka 5 300 ingredienser som hittills har upptäckts i rök. Av vilka många har visat sig vara giftiga och cancerframkallande. E-Cigs innehåller cancerframkallande men en undersökning av Storbritanniens regering uppskattar att e-cigaretter är cirka 95% mindre skadliga än tobaks cigaretter.

Det första steget att sluta med traditionella cigaretter är valet av e-cigaretter och nikotinvätska. Som bör väljas för att matcha enskild kund. Låt oss än en gång vara mycket tydlig, vaping och rökning är inte samma.

Välj startpaketet

Det finns startpaket som tillgodoser den absoluta nybörjaren och intervallet upp till de fina sakerna. Som är avsedda för vapers som bara letar efter ett nytt kit för sig själva.

Var är det lagligt att använda?

Dessa e-cigs kan definitivt inte användas var du än än går. I Australien kan lokala och statliga lagar skilja sig från varandra. En allmän tumregel är att om du inte kan röka cigaretter. Får du inte röka en e-cig i samma offentliga område. Vänligen kontrollera med ditt tillstånd angående dina E-Cig-lagar.

Premium Starter Kit

Huvudmotivet för detta startpaket är att ge dig känslan av en traditionell cigarett. Så att du inte känner dig förälskad med denna nya vana. Med mycket bättre funktionalitet och förbättrad prestanda. Tjänar den som en idealisk utgångspunkt för de nya användarna. Som vill flytta bort från tobaks cigaretterna och börja med elektroniska cigaretter. Som en extra fördel är allt du behöver. Istället för att du behöver lagra dina tankar. Att skruva på en förfylld smaksatt patron eller en av våra nyanställda premium e-vätsketankar.

Som tidigare nämnts finns det ingen enda perfekt e-cig för alla. Varje våg söker efter något annat än deras vapenupplevelse. Vissa människor känner sig mer nöjda när de utandar ett ångmoln. Lite mer om att smaka på en fin smak. Andra vill ha vaping att känna sig så nära att röka som möjligt.

Mini Sub Ohm Kit

Denna form av vaping ger användarna ett mycket starkare och rivigare. Samtidigt som du ger dig mer smak och mer ånga än vad du får i regelbunden vapning. Detta är en mer kraftfull enhet och är en idealisk sats för att starta Sub Ohm vaping.

Det är lätt att tända en cigarett, vaping tar längre tid. Elektroniska cigaretter kräver lite ljusbehov, t.ex. laddning av batteriet. Byte av delar när de behöver bytas och fyllas med e-vätska när du kör lågt. Det är lätt att släppa tillbaka i sinnesuppsättningen. ”Det skulle vara lättare att nypa butiken och få ett paket av fags”.

Monster Max Mod

Denna uppsättning kommer med ett massivt batteri och en ännu större sub-ohm-tank. Det ger alternativen för variabel spänning samt variabelt watt för användaren att kunna fullt ut anpassa sin sub-ohm vaping-upplevelse.

Det kommer bli svårt, gör inga ben om det, inget som är värt att ha är lätt. Det kommer att finnas utmaningar och hinder att övervinna, men vi vet genom erfarenhet att det kan göras. Vi förstår och kan hjälpa dig att göra omkopplaren till vaping från traditionella cigaretter.

Avancerat startpaket

Denna sats är den absolut idealiska produkten för en person som vill prova något med lite mer kraft. Den har ett större batteri och en clearomiser tank. Den avance

vape rökning

rade spänningsreglering kan låta dig anpassa halsen. Den ånga som e-cigaretten producerar. Och det faktum att du kan anpassa smaken tjänar som ett perfekt sätt att anpassa din upplevelse.

Vårt råd

Om du normalt röker Benson, Silk Cut, Marlboro eller Camels, rekommenderar vi att du börjar med en tobaksmassa. Om du röker Green Malboro eller menthol kan du börja med en mint eller mentol smaksatt e-vätska.
Efter ett tag börjar du känna sig mer bekväm med olika smakval. Vi rekommenderar fruktsmak och special !!.

Här kan du läsa mer.

Lämna ett svar

Scroll to top